Αρχική σελίδα
 | 
Η εταιρεία
 | 
Υπηρεσίες
 | 
Εξοπλισμός
 | 
Πακέτα
 | 
Τι είπαν για εμάς
 | 
Επικοινωνία
Email:
Κωδικός:
 
Τι είναι τα πακέτα υπηρεσιών

Η IRON 4U σας παρέχει τη δυνατότητα συνδρομητικών πακέτων χωρίς όμως να σας απαγορεύει τη μεμονωμένη χρέωση. Γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπου φτιάξαμε τα easy πακέτα για τις προσωπικές σας ανάγκες …
Ποιά πακέτα υπηρεσιών προτείνουμε


Η IRON 4U σας προσφέρει την δυνατότητα για μεμονωμένη παραγγελία. Έτσι χρησιμοποιείται τις υπηρεσίες μας οπότε εσείς θελήσετε χωρίς περαιτέρω δέσμευση.


Είστε εργένης ? Η IRON 4U σας απαλλάσσει από το σιδέρωμα. Χαρείτε τα φρεσκοσιδερωμένα ρούχα σας όποτε θέλετε χωρίς να υποχρεωνόσαστε στη φίλη σας ή στην μαμά σας ... και δεν θα ακούτε πια παντρέψου να νοικοκυρευτείς ;-)


Είστε φοιτητής? Και βρίσκετε μακριά από το σπίτι σας ….βαρεθήκατε κάθε σαββατοκύριακο να στέλνετε τα ρούχα για σιδέρωμα στη μαμά σας ... η IRON 4U σκέφτηκε και εσάς και είναι διπλά σας για σιδερωμένα ρούχα που μυρίζουν ... μανούλα!!!

Έχετε οικογένεια, μικρά παιδιά που λερώνονται κάθε μέρα και σύζυγο που θέλει καθημερινώς φρεσκοσιδερωμένο πουκάμισο και δεν προβαίνετε …Η IRON 4U ήρθε να σας κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη ... για να βρείτε επιτέλους χρόνο και για τον εαυτό σας. Ιδιαίτερα στα παιδικά και μωρουδιακά δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στην υγιεινή με αποτέλεσμα ρουχαλάκια και εσώρουχα ιδιαίτερα απαλά και πεντακάθαρα.

Η IRON 4U είναι δίπλα και στην επιχείρηση σας. Έχετε εστιατόριο ή ξενοδοχείο ….φτιάξαμε ειδικό πακέτο για εσάς και σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Γνωρίζοντας τις ανάγκες κάθε επιχείρησης γινόμαστε σύμμαχοι στον επαγγελματισμό σας.
Η IRON 4U σας προσφέρει το σιδέρωμα κουρτίνας 2.38 ευρώ το μέτρο

Copyright © 2009 - IRON 4U. All rights reserved | Όροι χρήσης & ιδιωτικό απόρρητο
Designed 'n Developed by neted d&d team
   
το e-mail σας

                  ΕΓΓΡΑΦΗ